ANTALYA BAŞARI OKULLARI BAŞARI'DAN BAŞARIYA!

Vizyonumuz

Başarı okulları, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, alanında uzman dinamik ve yetkin kadrosuyla tüm bilgi ve birikimlerini öğrencileri için kullanan, çağdaş, yaratıcı, araştıran, sorgulayan, çok boyutlu düşünce yeteneğiyle donanmış, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, topluma yararlı, sorumluluk sahibi, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanabilen, uluslararası düzeyde başarılı olabilmeleri için gerekli alt yapıyı sunarak yarattığı değerlerle ülkesini seven ve tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Misyonumuz

Başarılı, ilkeli açık fikirli, duyarlı, mutlu, özgüvenli, araştıran - sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel yeniliklere açık, cesaretli, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda evrensel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Bu düşünce ve bağlamda hedefimiz;

Çocuklarımıza mutlu, özgür ve başarılı bireyler olma isteğini kazandırmaktır. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye'de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarlarıyla Türkiye'nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır.

Başarı Okulları

YABANCI DİLDE EĞİTİM

Okul öncesi, 1. ve 2. sınıflarda (Türkçe-İnglizce) "ÇİFT DİLLİ EĞİTİM"
Diğer sınıflarda ise 18 saate varan "Yoğun İngilizce Eğitimi"

MODERN YEMEK SALONLARI

Uzman diyetisyenlerce bilimsel olarak hazırlanan bir beslenme programı uygulayan;

Modern Yemek Salonları

Organik Beslenme ve Sağlıklı Kantinler

BAŞARI ÇİFTLİĞİ

Açık alan aktiviteleri ve doğa buluşması.

Güç, koordinasyon ve odaklanmayı, yaşamlarının her alanında kullanabilmeleri için; OKÇULUK

TAM DONANIMLI LABORATUVARLAR

Her bireyin keşfedilmeyi bekleyen bir yeteneği vardır, kabulüyle;

Sanat Atölyeleri, Dans Salonları,

Enstrüman ve Müzik Atölyeleri, Gösteri Merkezi

YÜKSEK TEKNOLOJİLİ SINIFLAR

Yüksek teknoloji ile donatılmış, geleceğin özgüveni yüksek bireyler için,
AKILLI VE İDDİALI OKULLAR

BAŞARI ÇİFTLİĞİ

Açık alan aktiviteleri ve doğa buluşması.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

Okul öncesi, 1. ve 2. sınıflarda (Türkçe-İngilizce) 'ÇİFT DİLLİ EĞİTİM'

Diğer sınıflarda ise 18 saate varan 'Yoğun İngilizce Eğitimi'

Uygulamalı Fen Bilimleri Eğitimi için,

SANAT ATÖLYELERİ

Başarı okullarında öğrencilerimizin yetenekleri ve bireysel farklılıkları dikkate alınır. Yeteneklerinin gelişmesi adına uzun süreli gözlem, aile-okul işbirliği ile okul içi ve okul dışı çalışmalar yapılır.

DANS SALONLARI

ENSTRÜMAN VE MÜZİK ATÖLYELERİ

GÖSTERİ MERKEZİ

AKTİF CUMARTESİ

Alanında uzman ölçme ve değerlendirme ekibimizle öğrencilerimizin eksik olduğu konular ve kazanımlar tespit edilerek, her öğrencimiz için özelleştirilmiş çözümler oluşturulur, etüt ve kulüp çalışmaları ile öğrencilerimizin başarıları desteklenir.

AKIL, ZEKA VE DİKKAT ATÖLYESİ

Başarı Okullarında "Çoklu Zeka Kuramı" desteklenerek, etkili öğrenme prensipleri, bilimsel ve eğlenceli beyin egzersizleri ile çocuklarımızın zihinsel becerilerinin geliştirilmesi ve potansiyellerini keşfetmeleri sağlanır.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ

Çocukların zihinsel beceri ve duygusal gelişimlerini en yüksek düzeyde tamamlamaları hedeflenir.

KESİNTİSİZ İLETİŞİM

Başarı Okullarında öğrencinin başarı performansı ve gelişim düzeyi sürekli takip edilerek velilerle kesintisiz iletişim halinde bulunulur. Her öğrencinin gelişim durumu, danışman öğretmen, PDR uzmanı ve ilgili müdür yardımcısı tarafından takip edilir. Öğrenci merkezli tüm bilgi aktarımı velilerimize kesintisiz iletişim ile aktarılır.

PROJE ÇALIŞMALARI

Öğrenci merkezli eğitimin gereği olarak; temel amacı, araştırma merakı ve bilinci uyandırmak olan, çok yönlü proje çalışmaları yapılır. Derslerde yaptırılan proje çalışmalarının yanı sıra, ulusal ve uluslararası boyutta düzenlenen proje yarışmalarına yönelik çalışmalar da yapılmaktadır.

FEN VE DOĞA

Başarı Okulları, çocuklarımızın duyusal ve bilişsel yeteneklerini geliştirmek amacıyla renkli dünyalarına katkıda bulunur. Gözlem yapabilen, çözüm üretebilen, meraklı, yaratıcı, çevreye ve doğaya önem veren mutlu çocuklar yetiştirmeyi önemsiyoruz.

BİREYE ÖZGÜ REHBERLİK

Sosyal, duygusal, akademik ve gelişimsel rehberlik anlayışının benimsendiği, Her öğrenciye özel, alanında uzman üç danışman ile BİREYE ÖZGÜ REHBERLİK

GÜLERYÜZLÜ EĞİTİM

Başarı Okulları çocukları seven, alanında projesyonel, güleryüzlü ve deneyimli öğretmenlerden oluşan eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir.

KÜTÜPHANE

Çeşitli dillerde binlerce basılı ve dijital yayının yer aldığı, Bilgi Erişim Merkezi ve KÜTÜPHANE.

MODERN YEMEK SALONLARI

MODERN YEMEK SALONLARI, ORGANİK BESLENME VE SAĞLIKLI KANTİNLER