Başarı Okulları Tarihçe
Başarı Okulları Logo Icon

Tarihsel Gelişim

1984 yılında Başarı Dershanesi olarak başladığımız ve eğitim öğretim hizmetlerimizi geliştirip her geçen gün büyüterek köklü ve öncü kurum olma kimliğimizle deneyimli, iddalı, dinamik ve sürekli gelişmeyi önemseen bakış açımızla dünya standartlarında bireyler yetiştirmek üzere Başarı Okulları'nı Konyaaltı'nda siz sevgili Antalyalılarımızla buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ilke ve devrimlerine bağlı, kültürel mirasına sahip çıkan, akılcı, üretken, sorgulayan, çevresine duyarlı, küresel düşünen mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir. Bunu da başarıyoruz ki ulaştığımız noktada en büyük gücü ilkelerimiz, değerlerimiz doğrultusunda Başarı kültürü ile yetiştirdiğimiz, başarıyla adlarından söz ettiren binlerce BAŞARILI'dan alıyoruz. Bundan dolayıdır ki 1984'ten beri her evde BAŞARILI bir birey vardır, VAR OLACAKTIR...